EXTRAESCOLARS TERAPÈUTIQUES

pexels-anastasia-shuraeva-6964699
pexels-monstera-5063296

Intel·ligència Emocional

Mindfulness Infantil

Jocs, pinzellades, contes… una manera diferent i divertida d’entendre les emocions!

Mitjançant moltes tècniques i activitats diferents com la música, manualitats, contes, suports audiovisuals, teatre, jocs, entre d’altres, en aquesta extraescolar ens coneixerem a nosaltres mateixos/es i a les nostres emocions, aprenent a identificar-les i gestionar-les, d’una manera lúdica i divertida.

Pensada per infants de 6 a 12 anys, es faran sessions d’una hora setmanal, en grups segons edat, per tal de poder treballar els objectius i potenciar les habilitats de manera més específica segons les necessitats de cada etapa.

Inspirar i expirar… que simple i, moltes vegades, que necessari!

En aquesta extraescolar aprendrem que és el mindfulness i com aplicar-lo en el nostre dia a dia. Combinarem tècniques mindfulness  amb jocs, manualitats, contes i diferents dinàmiques per a millorar la concentració, l’empatia, l’autoestima i la gestió emocional.

Pensada per infants de 6 a 12 anys, es faran sessions d’una hora setmanal, en grups segons edat, per tal de poder treballar segons els objectius plantejats en les diferents edats, per tal de  potenciar les habilitats de manera més específica segons les necessitats de cada etapa.