EXTRAESCOLARS TERAPÈUTIQUES

pexels-olia-danilevich-5088184
pexels-gustavo-fring-4172982

La màgia de les lletres

Juguem amb les xifres

Les llteres pdeon resltuar cnfusoes per a agulns inanfts… Què complicat! Si voleu millorar aquesta habilitat, apunteu-vos!

En aquesta extraescolar, treballarem a través d’activitats pedagògiques dinàmiques per a que els i les participants puguin rebre un suport educatiu que potenciï la seva comprensió i lectoescriptora! 

Pensada per infants de 6 a 12 anys, es faran sessions d’una hora setmanal, en grups segons edat, per tal de poder treballar les dificultats i potenciar les habilitats de manera més específica segons les necessitats de cada etapa.

A més, durant aquestes sessions, es treballarà la seva autoestima per a que el repte lectoescriptor no suposi un problema en el seu desenvolupament!

Qui ha dit que els números són avorrits? Si el vostre fill o filla té una mala relació amb les matemàtiques, aquest és el vostre espai!

En aquesta extraescolar, treballarem a través d’activitats pedagògiques dinàmiques per a que els i les participants puguin rebre un suport educatiu que potenciï la seva comprensió i habilitat matemàtica! 

Pensada per infants de 6 a 12 anys, es faran sessions d’una hora setmanal, en grups segons edat, per tal de poder treballar les dificultats i potenciar les habilitats de manera més específica segons les necessitats de cada etapa.

A més, durant aquestes sessions, es treballarà la seva autoestima per a que el repte matemàtic no suposi un problema en el seu desenvolupament!

pexels-cottonbro-5801571
pexels-olia-danilevich-5088021

Emocions a través de l'art

Arteràpia per Adults

Pinzellades i notes musicals… una manera diferent i divertida d’entendre les emocions!

En aquest extraescolar, treballarem amb els nens i les nenes com entendre, identificar i gestionar les seves emocions a través de diferents vessants artístiques, ja sigui la música, la plàstica o l’escènica.

Pensada per infants de 6 a 14 anys, es faran sessions d’una hora setmanal, en grups segons edat, per tal de poder explorar, entendre i gestionar les diferents emocions adaptant-nos a cada etapa.

D’aquesta manera, les vostres filles i fills podran explorar tot el món emocional d’una manera lúdica i dinàmica amb altres infants!

Vols conèixer noves maneres d’expressar el que portes dins mentre passes una bona estona en grup? 

L’arteràpia ens permet exterioritzar i expressar, a través de l’art, tot el nostre món interior i arribar allà on les paraules no arriben. 

Mitjançant les diferents vessants artístiques com la pintura, la música o les arts escèniques, treballem les pors, il·lusions, desitjos, sentiments que surtin durant la sessió, per tal d’entendre-les, gestionar-les i compartir-les amb el grup.

Si ets major de 18 anys i estàs interessat en endinsar-te en el món de l’arteràpia, ja sigui amb un grup establert en el nostre centre o amb un grup i espai que tu ens proposis,  contacta amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.