EL LABORATORI DE LES EMOCIONS

El Laboratori de les Emocions es tracta d’un taller d’estiu, dirigit a infants de 8 a 12 anys, que es realitzarà en el nostre centre Somni Psicologia.

El taller es realitzarà del 28 de Juny al 30 de Juliol, en horari de 9 a 13h de dilluns a divendres, sent les inscripcions per setmanes. 

A través d’un fil conductor o història que ens acompanyarà de manera diària, ‘objectiu del taller és treballar amb els nens i nenes per aprendre a identificar, entendre i gestionar les emocions, d’una manera lúdica i divertida, a través d’activitats com contes, màgia, expressió corporal, experiments, manualitats, teatre i un munt d’activitats divertides perquè gaudeixin, que al final sempre és l’objectiu principal. 

Si tens algun dubte o necessites més informació, pots contactar-nos i estarem encantades de poder-te’ls resoldre!

Laboratori de les emocions

El Dr.Feeling és un científic esbojarrat, que es dedica a inventar-se les pòcimes més  extranyes barrejant emocions. En el seu laboratori súper secret, es dedica a omplir ampolletes amb totes les emocions que us podeu imaginar i llibres amb fórmules secretes, que mai comparteix amb ningú.

Però un dia, provant un dels seus experiments, la cosa no surt gaire bé, i el laboratori del doctor explota, perdedent totes les emocions i les fòrmules amb les que  tant havia treballat.  

Ara el doctor necessita lajuda de tots nosaltres, per tornar a aconseguir recuperar i  ordenar totes  les emocions i les fòrmules secretes i tornar a omplir el seu laboratori!