PSICOLOGIA INDIVIDUAL

pexels-andrea-piacquadio-3755511
pexels-polina-zimmerman-3958461

Infants

Adolescents i Joves

Ja sigui per temes emocionals, d’autonomia o d’aprenentatge; estem aquí per ajudar-te. Primera visita gratuïta!

A Somni Psicologia atenem als menuts i menudes de la casa per a potenciar el seu benestar i us donem un cop de mà a vosaltres, mares i pares, a comptar amb les pautes més adients pels vostres infants.

Treballem adaptant-nos al nen o nena, i procurant que l’aprenentatge sigui a través d’emocions, esdevenint més significatiu i divertit!

El nostre enfocament valora incloure tots els àmbits rellevants per al desenvolupament dels vostres fills o filles . Treballem de manera coordinada amb l’entorn familiar i centre escolar per tal de generalitzar aprenentatges i potenciar habilitats.

Hi ha etapes vitals més complicades que d’altres… necessites un espai per a tu? T’oferim la primera visita gratuïta!

Des de Somni Psicologia entenem que els i les adolescents, i els i les joves necessiteu una atenció especialitzada, ja que sovint podeu sentir que el vostre entorn no us entén i que no flueix la comunicació. Justament per això volem oferir-vos un espai on pugueu expressar el que vulgueu sense judicis ni límits.

Treballem adaptant-nos a cada persona, per a oferir-vos les eines que us calen per poder afrontar tots els reptes emocionals, socials, acadèmics o professionals que us surgeixin. 

Sempre preservant les normes de confidencialitat, ens coordinem amb el vostre entorn per tal d’ajudar-vos en la situació en que us trobeu, ja sigui coordinant-nos amb la vostra família o centre educatiu.

pexels-cottonbro-4101143
pexels-artem-podrez-4492135

Adults

Online

Diàriament ens encarem amb reptes, preguntes i emocions que poden desbordar-nos. Vols que en parlem? Primera visita gratuïta!

A Somni Psicologia som conscients que sovint apareixen moments complexes. El dia a dia atrafegat, les demandes laborals, les necessitats dels infants o relacions sentimentals, entre d’altres, poden dur-nos a necessitar un espai on desfogar-nos, on aprendre i ser escoltats i escoltades.

Treballem amotllant-nos a les vostres demandes de la millor manera possible, i així afrontar d’una manera més sana tot el que ens sorgeixi. 

Si detectes que et cal obtenir un punt de vista extern, aprendre recursos i/o simplement fer ventilació emocional… aquí ens tens!

Desde la comoditat de casa teva, desde qualsevol punt del món… t’escoltem! Primera visita gratuita!

Des de Somni Psicologia, t’oferim un servei de recolzament i assessorament terapèutic online, desde casa. Ja visquis a prop o a l’estranger, tinguis limitacions horàries o et preocupi la COVID-19, pots comptar amb l’ajuda d’especialistes a un click de distància.

Treballem adaptant-nos a les teves necessitats i demandes, també de manera telemàtica, per tal d’oferir-te l’ajuda que mereixes.

Si detectes que et cal obtenir un punt de vista extern, aprendre recursos i/o simplement fer ventilació emocional… aquí ens tens!